työpöydät

Työpöytä ja säädettävä pöytä

Työpöytämallistostamme löytyy erimallisia pöydänkansia, -jalkoja ja jalkarunkoja sekä säädettävät sähköpöydät. Kansien varastoväreinä ovat pyökki ja valkoinen. Useat kansivaihtoehdot mahdollistavat monipuoliset pöytäratkaisut toimistoihin sekä julkitiloihin.

IB Duo - sähköpöytä

IB Duo Plus - sähköpöytä

IB Trio Plus - sähköpöytä

T-Jalkarunko - työpöytä

Pöydänkannet

Pöytäratkaisut erilaisiin ympäristöihin

Säädettävä sähköpöytä sopii kaikille. Ergonomiset sähkösäätöiset työpöydät tarjoavat mahdollisuuden työasentojen vaihtelulle. Vaihtelevat työskentelyasennot (istuminen, puoli-istuva asento ja seisominen) virkistävät, kohentavat työtehokkuutta ja auttavat niska, selkä ja hartia-alueiden ongelmissa.

Sähköpöydän korkeudensäätö on vaivatonta, ja näin aktiivinen ja ergonominen työskentely onnistuu helposti, ja samassa työpisteessä voi työskennellä eri pituisia henkilöitä. Korkeussäädettävän työpöydän ääressä työskentelykorkeus on helppo säätää työpäivän aikana juuri oikean korkuiseksi, mikä säästää selkää, hartioita ja ihan koko kehoa. Sähköinen työpöytä parantaa työhyvinvointia.

Paljon sähköpöytämalleja löytyy suoraan varastosta nopealla toimituksella, Joensuun ja Tampereen alueella. Suosituin mallimme on sähköpöytä IB Duo, josta löytyy montaa eri kokoa.

Jos olemassa olevan työpöytäsi kansi on sopiva ja hyväkuntoinen, voimme vaihtaa sähköpöydän rungon vanhojen jalkojesi tilalle.

Varastovalikoimaamme kuuluvat myös perinteiset tolppamalliset pöydänjalat , t-jalkarungot neuvottelupöytiin sekä erikorkuiset trumpetti-/laippajalat esimerkiksi baaripöytiin.

Kauttamme saat myös mittojen mukaan Suomessa valmistetut kalusteet.

© 2019 Oy Futra Ltd. Sivuston toteutus netON.fi.