Yritys

Futra − toimisto- ja julkitilakalusteita

Vuodesta 1995 saakka toimineen kalusteyritys Oy Futran Ltd:n toiminta alkoi huonekalukaupalla. Yrittäjä Vesa Pelkonen myi kalusteita 1990-luvulla erityisesti Venäjän markkinoille. Pikkuhiljaa tuotteiksi vaihtuivat toimistokalusteet ja joensuulaisen yrityksen erikoisalaa ovat jo pitkään olleet monenlaiset toimistojen ja julkitilojen istuinkalusteet.

Futran (FUrniture TRAding) toiminta on kasvanut vahvasti työtuolien sekä neuvottelu- ja asiakastuolien ympärille, mutta viime vuosien aikana myös kokonaisvaltainen toimitilakalustaminen on tullut yrityksen toimintaan mukaan. Yleinen työhyvinvoinnin edistäminen on kaikille tällä alalla toimiville firmoille tärkeää – niin meillekin. Tarjoamme kalusteita moniin erilaisiin tiloihin – pieniin ja suuriin toimistoihin, avokonttoreihin, neuvotteluhuoneisiin, aulatiloihin sekä taukohuoneisiin.

Oman työpiste- ja tuolimallistomme lisäksi, edustamme laadukkaiden suomalaisten valmistajien tuotteita ja tuomme maahan useita eurooppalaisia toimitilakalustemallistoja. Vierailemme vuosittain monilla kansainvälisillä kalustemessuilla, joilta pyrimme löytämään uusia tuotteita sekä yhteistyökumppaneita.

Futran päätoimipaikka sijaitsee Kontiorannassa Kontiolahden kunnassa, missä on myös yrityksen päävarasto. Yrityksen oma näyttelytila sijaitsee Tampereen Sammonkadulla, jonka lisäksi meillä on laaja kalusteiden jälleenmyyntiverkosto ympäri Suomen. Erilaiset toimistokalustetoimitukset ja -projektit ovat hioneet toimintatapamme tehokkaiksi ja varmoiksi. Tarvittaessa pystymme toimimaan hyvinkin tiiviillä aikataululla.

Palvelemme myös julkista sektoria Pohjois-Karjalan sekä Tampereen alueilla, sillä olemme Pohjois-Karjalan hankintatoimen sekä Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin puitesopimustoimittaja toimistokalusteissa.

Vaikka nykyajan tekniikka antaa mahdollisuuden työskennellä miltei kaikkialla, uskomme, että upeita ideoita syntyy myös toimistoissa, siksi on tärkeää saada käyttöön myös innostava työympäristö. Ergonomiset, toimivat, nykyaikaiset ja kestävät toimitilojen kalusteratkaisut – hoidetaan ne yhdessä!