Yritys

Futra − toimisto- ja julkitilakalusteita

Vuodesta 1995 saakka toimineen kalusteyritys Oy Futra Ltd:n toiminta alkoi yksityiskotien huonekalukaupalla. Futran perustaja Vesa Pelkonen myi erilaisia verhoiltuja kalusteita 1990-luvulla ja myynti suuntautui erityisesti Venäjän markkinoille. Pikkuhiljaa Futran tuotteiksi vaihtuivat toimisto- ja julkitilakalusteet, ja joensuulaisen yrityksen erikoisalaa ovat jo pitkään olleet monenlaiset toimitilojen istuinkalusteet.

Futran (Furniture Trading) toiminta on kasvanut vahvasti ergonomisten työtuolien sekä neuvottelu- ja asiakastuolien ympärille, mutta viime vuosien aikana myös kokonaisvaltainen toimitilakalustaminen on tullut yrityksen toimintaan mukaan. Yleinen työhyvinvoinnin edistäminen on kaikille tällä alalla toimiville firmoille tärkeää – niin meillekin. Tarjoamme erittäin laajan valikoiman kalusteita moniin erilaisiin tiloihin – muun muassa pieniin ja suuriin toimistoihin, avokonttoreihin, neuvotteluhuoneisiin, aulatiloihin sekä tauko- ja kahvihuoneisiin.

Oman työpistekaluste- ja tuolimallistomme lisäksi, myymme kymmenien laadukkaiden suomalaisten valmistajien tuotteita ja tuomme maahan useita tunnettuja eurooppalaisia toimitilakalustemallistoja. Vierailemme vuosittain kansainvälisillä kalustemessuilla, joilta pyrimme löytämään uusia tuotteita sekä yhteistyökumppaneita.

Futran päätoimipaikka sijaitsee Kontiorannassa Kontiolahden kunnassa, missä on myös yrityksen päävarasto. Yrityksen oma näyttelytila sijaitsee Tampereen Sammonkadulla, jonka lisäksi meillä on laaja kalusteiden jälleenmyyntiverkosto ympäri Suomen. Erilaiset toimistokalustetoimitukset ja -projektit ovat hioneet toimintatapamme tehokkaiksi ja varmoiksi. Tarvittaessa pystymme toimimaan hyvinkin tiiviillä aikataululla.

Palvelemme myös julkista sektoria Pohjois-Karjalan sekä Tampereen alueilla, sillä olemme Pohjois-Karjalan hankintatoimen sekä Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin puitesopimustoimittaja toimistokalusteissa. Toimimme myös valtion liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy:n sopimustoimittajana

Vaikka nykyajan tekniikka antaa mahdollisuuden työskennellä miltei kaikkialla, uskomme, että upeita ideoita syntyy myös toimistoissa, siksi on tärkeää saada käyttöön myös innostava työympäristö. Ergonomiset, toimivat, nykyaikaiset ja kestävät toimitilojen kalusteratkaisut – hoidetaan ne yhdessä!