Tuotemerkit

Oman työpiste- ja tuolimallistomme lisäksi, edustamme laadukkaiden suomalaisten valmistajien tuotteita ja tuomme maahan useiden eurooppalaisten valmistajien toimitilakalustemallistoja.

Vierailemme vuosittain monilla kansainvälisillä kalustemessuilla, joilta pyrimme löytämään uusia mielenkiintoisia tuotteita sekä toimintaamme tukevia yhteistyökumppaneita.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, ota yhteyttä!

SUOMALAISET EDUSTUKSET

ULKOMAISET EDUSTUKSET

Tuolit

BACK APP
www.backapp.eu/fi

Back App -tuolien idea perustuu patentoituun tekniikkaan, joka mahdollistaa jatkuvan liikkeen koko työpäivän ajan. Back App -tuolien hyödyistä on vahvaa näyttöä. Back App tekee istumatyöstä virkeämpää ja tuottavampaa sekä ehkäisee istumisen aiheuttamia vaivoja.

INTERSTUHL
www.interstuhl.com/I/ia-en

Saksalainen Interstuhl on toiminut jo yli 50 vuoden ajan laadukkaiden tuolien valmistajana.

OFFICELINE – LANAB GROUP
https://lanabgroup.se/produkter/kontorsstolar

Lanab Groupin työtuolimalliston Officeline ja Höganäs -tuolit ovat laadukasta ja vahvaa ruotsalaista osaamista.

ROVO
www.rovo.de/en

Vuonna 1964 perustettu saksalainen ROVO on laadukas työtuolivalmistaja. Tunnetut ergonomia-ammattilaiset ja työterveyslääkärit tukevat tuotteiden muotoilun kehitystyötä, minkä seurauksena ROVOn toimistotuolit kannustavat dynaamiseen istumiseen.

SALLI
www.salli.com

Kotimainen satulatuolivalmistaja Salli on edelläkävijä satulatuolien maailmassa. 1990-luvulla perustetun yrityksen tuotteita viedään jo yli 60 maahan.

TRONHILL
www.tronhill.com/en

Työ-, neuvottelu- ja asiakastuoleihin erikoistunut liettualainen Tronhill on ketterä yritys, jonka vahvuksiin kuuluvat laadukkaat ergonomiset tuotteet nopealla toimitusajalla. 

Kalusteet

ADEA
www.adea.fi

Adea tunnetaan ajattomista ja raikkaista huonekaluistaan, joissa kauneus ja käyttömukavuus ovat täydellisessä tasapainossa. Kotimainen Adea tuo koteihin ja julkisiin tiloihin puhuttelevaa tyylikkyyttä ja skandinaavista designia.

EDSBYN
www.edsbyn.com

Ruotsalainen Edsbyn on perinteikäs ja erittäin laajalla skaalalla toimistokalusteita valmistava yritys.

FUTRA
www.futra.fi

Futra-tuotemerkillä myytävät tuotteet ovat meidän suunnittelemiamme tai maahantuomiamme toimistokalusteita. Futra-kalusteet ovat saatavana nopealla toimituksella suoraan varastostamme Kontiorannasta.

GÖTESSONS
www.gotessons.com/fi

Ruotsalainen Götessons kehittää ja valmistaa tuotteita toimisto-, kokous- ja hotelliympäristöihin.

INCLASS
www.inclass.es/?lang=en

Inclass tarjoaa laajan valikoiman espanjalaisia elegantteja design-kalusteita.

INNO
www.inno.fi

Inno on kotimainen kalustevalmistaja, jonka mallistosta löytyy useita design-palkintoja saaneita kalusteita.

KITEEN HUONEKALUTEHDAS
www.kiteen.fi

Kiteen Huonekalutehdas on yksi merkittävimpiä koivuhuonekalujen valmistajia Suomessa. Tuotteet  suunnitellaan ja valmistetaan Kiteellä, Pohjois-Karjalassa. Kiteen valikoimista löydät kotikalusteet, julkitilakalusteet sekä seniorikalusteet.

LEPO PRODUCT
www.lepoproduct.fi

Lahtelainen Lepo Product Oy kalustaa julkitiloja yli 60 vuoden kokemuksella laadukkaasti ja joustavasti.

M+RE CONTRACT
www.morecontract.pt/morecontract

More Contract on portugalilainen yritys, joka valmistaa kalusteita pääasiassa ravintoloihin ja kahviloihin.

MUUTO
www.muuto.com

Tanskalainen Muuto on saanut nimensä suomen kielen sanasta muutos. Nimensä mukaisesti Muuton missio on tuoda pohjoismaiseen muotoiluun uusia näkökulmia ja nostaa skandinaavinen design nykymuotoilun kirkkaimpaan kärkeen.

NARBUTAS
www.narbutas.com

Liettualainen Narbutas on erikoistunut toimistokalusteiden suunnitteluun ja valmistukseen sekä mittatilauskalusteisiin. Tämä sisältää kaikki tarpeelliset liiketoimintaympäristön kalusteet: työtuolit, kirjoituspöydät, säilytyskalusteet, lounge-kalusteet – tilan akustiikkaa unohtamatta.

PEDRALI
www.pedrali.it/en

Italialainen kaluste- ja valaisinvalmistaja Pedrali on perustettu vuonna 1963. Pedralin kalusteet ja valaisimet ovat tunnettuja muotoilustaan, toiminnallisuudestaan ja kestävyydestään. Kaikki Pedralin kalusteet ja valaisimet valmistetaan heidän omalla tehtaallaan Italiassa.

PIIROINEN
www.piiroinen.com/fi

Salossa toimiva perheyritys Piiroinen Oy valmistaa laadukkaita kotimaisia irtokalusteita, auditoriokalusteita sekä istuimia suurille urheilu- ja liikunta-areenoille.

PUULON
www.puulon.fi

Puulon Oy on pitkät perinteet omaava huonekaluvalmistaja Kuhmoisista. Yhtiö valmistaa korkealaatuisia ruokailuryhmiä, tuoleja, erilaisia pöytiä, tasoja ja vitriinejä.

SHOWROOM FINLAND
showroomfinland.fi

Showroom Finlandin esineet tuovat ripauksen skandinaavista eleganssia tilasisutukseen. Kauniit puupinnat houkuttelevat koskettamaan ja Mixrack-telineet tuovat ratkaisun säilytyspulmiin. 

Toimiston lisävarusteet

KONDATOR
www.kondator.se/en

Kondator kehittää ja myy monipuolisisa tarvikkeita toimistoihin. Asiakkaat koostuvat pääasiassa toimistokalusteiden huonekaluvalmistajista, jakelijoista ja vähittäiskaupoista, jotka toimivat ergonomialähtöisesti.

LINTEX
www.lintex.fi

Ruotsalainen Lintex on 1980-luvulta asti toiminut, pohjoismaiden johtava akustiikka- ja esitysvälineiden valmistaja. Lintexin mallistosta löytyy laaja valikoima kirjoitus-ja magneettitauluja sekä akustiikkatuotteita.

OLIKOS NAULAKOT
www.naulakot.fi

Kotimainen Olikos Naulakot valmistaa kattavasti naulakko- ja säilytyskalusteita koteihin, kouluihin, toimistoihin ja päiväkoteihin.

SOFTEN
www.soften.fi

Soften Oy on akustisten sisustusratkaisujen asiantuntija, jonka tavoitteena on parantaa erilaisten tilojen viihtyvyyttä – kodeista toimistoihin ja hotelleista julkisiin tiloihin.