TWIST&SIT tuoli korkea metallijalustalla

0,00 

Korkeaselkäinen Tango-nojatuoli antaa yksityisyyttä esimerkiksi avarissa aulatiloissa. Metallijalusta 4-sakarainen, pyörivä ja korkeussäädettävä. Jalustan väri kiillotettu alumiini tai maalattu musta.

Monipuolisesta Tango -tuolimallistosta löytyy tuoleja niin neuvotteluhuoneeseen, baaritiskille kuin aulatilaan, ja materiaaleissa on mistä valita.

Saatavilla useilla eri verhoiluvaihtoehdoilla. Istuin on mahdollista verhoilla kahdella eri värillä, etupuoli ja selusta erikseen.

Tuolin mitat
Leveys 830 mm
Syvyys 840 mm
Korkeus 1260-1390 mm
Istuinkorkeus 420-550 mm

Monipuolinen Tango-tuolisarja tarjoaa laajan kattauksen istuimia eri käyttökohteisiin. Pehmeä Tango-tuoliperhe sisältää vierailija- ja neuvottelutuolit, korkealla tai matalalla selkänojalla varustetut lounge-istuimet sekä baarituolit. Tango-tuolit ovat erittäin monipuolisia ja sopivat tavallisten toimistotilojen lisäksi myös executive-tiloihin. Se lisää erityisen kosketuksen sekä muodollisiin että epävirallisiin kokoustiloihin, rentoutumispaikkoihin tai luoviin alueisiin. Sekoita ja sovita erilaisia ​​Tango-tuolimalleja luodaksesi toivottavan visuaalisen vaikutelman.