Gymba aktiivilauta

0,00 

Gymba on uusi terveämpi tapa työskennellä, seisominen aktivointilaudalla pitää sinut liikkeessä. Saat jatkuvaa liikuntaa omassa työpisteessäsi, aineenvaihduntasi sekä verenkiertosi aktivoituu. Kulutat kaloreita paljon enemmän kuin istuessasi tai seistessäsi paikoillaan . Keskittymiskykysi paranee ja olet entistä motivoituneempi ja virkeämpi. Gymba on elastinen ja on täysin valmistettu ja kehitetty Suomessa. Patentoitu elastisuus mahdollistaa monipuolisemman liikkeen.

Tekniset tiedot:
Leveys: 46,5 cm
Syvyys: 30,5 cm
Korkeus: 5,5 cm
Materiali: luonnonkuitukomposiitti
Paino: 1,5 kg
Painoraja: kestävyystesti takaa 300 kg asti
Takuu 5 vuotta (runko)

Kuvaus

Gymba-aktivointilauta on kehitetty erityisesti toimistokäyttöön parantamaan työergonomiaa joskin sillä on paljon käyttöä myös toimiston ulkopuolella! Aktivointilaudassa on patentoitu ristikkäisjousto, joka mahdollistaa kävelyn kaltaisen liikkeen tehden siitä erilaisen kuin yksikään toinen lauta markkinoilla. Astu laudan päälle ja anna sen uniikin kävelymahdollisuuden auttaa sinua pysymään aktiivisena!

Gymba-aktivointilauta on suunniteltu auttamaan sinua seisomaan oikein. Gymban käyttö on helppoa. Laitat laudan vain jalkojesi alle ja siinä kaikki. Lauta auttaa sinua tasapainottamaan seisomistasi ja mukautuu oman painosi mukaan. Aseta Gymba-aktivointilauta seisovaan työpisteeseesi jalkojesi alle ja tee työtä ihan normaalisti. Lauta auttaa sinua seisomaan
oikein ja et rasita jalkojasi tai selkääsi yhtään liikaa. Jos mahdollista seiso puolet työajastasi Gymba-laudan päällä. Kivut häviävät, kuntosi paranee, syvät lihakset saavat huomaamatta liikuntaa ja koko kehosi tila paranee huomaat tämän jo muutaman päivän käytön jälkeen. Tämän todistavat kliiniset kokeet ja Gymba-laudan laaja testausjoukko.

Gymba on ekologinen ratkaisu

Gymba tuotteet valmistetaan biokomposiitista, joka on täysin kierrätettävissä. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne on suunniteltu kestämään vuosia vuosien jälkeenkin.

Hyötyjä Gymban käyttäjälle:

  • madaltaa kynnystä siirryttäessä istumatyöstä terveellisempään seisomatyöhön
  • aktiivisen ja monipuolisen liikkeen ansiosta sairauspoissaolot vähenevät
  • aktivoi koko kehoa, erityisesti selän ja vatsan alueen syviä lihaksia
  • parantaa sekä ryhtiä, tasapainoa että reagointinopeutta
  • vilkastuttaa verenkiertoa ja auttaa painon hallintaa
  • ennaltaehkäisee tuki- ja liikuntaelinvaivoja
  • aktivoi rasva-aineenvaihduntaa ja vähentää näin sydän- ja verisuonisairausten riskiä
  • lisää työviihtyvyyttä, auttaa keskittymään ja vähentää näin myös työperäisiä poissaoloja