HELSINKI & TAMPERE: 0400 388 887 | JOENSUU: 0400 388 868

Takuuehdot

Tavaroissa olevat materiaali- ja valmistusvirheet Futralla on oikeus valintansa mukaan joko korjata tai toimittaa uusi vastaava tavara tai mikäli tämä ei ole mahdollista, myöntää alennus tavaran hinnasta. Tavaran korjaaminen tai uuden toimittaminen ei pidennä takuuaikaa.

Kaikilla hinnaston mukaisilla vakiokalusteilla on vähintään kahden (2) vuoden takuu, ellei toisin mainita. Takuu koskee materiaaleja sekä rakenne- ja valmistusvirheitä. Takuu on voimassa normaaleissa toimisto- ja julkitilatyyppisissä käyttöolosuhteissa. Futran vastuu ei koske virheitä ja vikoja, jotka aiheutuvat virheellisestä käytöstä, puutteellisesta ylläpidosta tai ostajan toimesta tapahtuneesta virheellisestä asennuksesta. Takuu ei myöskään korvaa normaalia kulumista.

Malliston ulkopuolisille asiakaskohtaisille suojille/päällisille takuuta ei myönnetä. Malliston ulkopuolisilla tuotteilla on voimassa valmistajan myöntämä takuu.

Sulje valikko
×
Sivustollamme käytetään evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen varmistamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.
Hyväksy