työtuolit

Futra − työistumisen mukavuustekijä

Työtuolit ovat erikoisalaamme. Alla olevat työtuolit ovat Futran omaa mallistoa ja ne ovat meillä suoraan varastossa valmiina nopeaan toimitukseen. Suunnitellessamme ja kehittäessämme tuolejamme päämäärämme on pystyä tarjoamaan asiakkaalle toimiva, ergonominen ja edullinen ratkaisu.

Lisää työtuoleja löydät tilaustuotteista.

X2 - työtuoli

X3 - työtuoli

X5 AIR - työtuoli

X6 - työtuoli

Alice Plus - työtuoli

Alice XS - työtuoli

Alice XM - työtuoli

Alice XP - työtuoli

Ergo - työtuoli

Työtuolien lisävarusteet

Futra toimistotuolit

Futran helppokäyttöiset ja monipuolisilla säädöillä varustetut toimistotuolit takaavat istumisen mukavuuden ja tasapainon olipa istuja pieni, kevyt, pitkä tai painava. Voit näppärästi mukauttaa tuolin vastaamaan omia tarpeitasi ja näin edistää viihtymistäsi työpisteesi ääressä. Futran kestävät työtuolit on verhoiltu paloturvallisella kalustekankaalla.

Työtuoli ja ergonomia liittyvät olennaisesti työhyvinvointiin ja siksi ergonominen ja sopiva toimistotuoli onkin kannattava sijoitus työmukavuuden ja -terveyden parantamiseksi.

Futran tuolimallistosta löydät laajan valikoiman hyviä työtuoleja, jotka sopivat monenlaisille käyttäjille – kotiin ja toimistoon. Tuoleistamme löydät myös hyvät ergonomiset vaihtoehdot pelituoliksi.

Kaikki tuotteet ovat turvallisuus- ja laatutestattuja (ISO, ANSI/BIFMA) sekä kaikissa työtuoleissa on vähintään kolmen vuoden takuu. Futran toimistotuolien osien valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja. Alumiiniosat ovat osin kierrätettyä alumiinia. Muoviosissa (mm. pyörät, käsinojat, muoviristikot) on käytetty osin kierrätysmuovia.

Ergonomiset työtuolit nopeasti toimitettuna suoraan varastosta, Joensuu ja Tampere. Toimistotuoli Joensuu ja Tampere alueilla, ota yhteyttä!

© 2019 Oy Futra Ltd. Sivuston toteutus netON.fi.