seinäkkeet

Monipuoliset sermit, seinäkkeet ja tilanjakajat

Sermit, pöytäseinäkkeet, erilaiset tilanjakajat ja seinäkkeet vaimentavat ääntä tilassa. Valikoimamme seinäkeratkaisuilla tilan äänimaailmaa saa rauhoitettua ja parannettua työrauhaa sekä yksityisyyttä. Valikoimastamme löytyvät käytännölliset pöytään kiinnitettävät pöytäsermit ja isommat lattialla seisovat seinäkkeet.

Sermejä on monia kokoja useissa eri materiaaleissa ja eri väreissä.

Narbutas Desk 760 - akustinen pöytäsermi

Easy - akustinen pöytäsermi

Narbutas Free Standing - akustinen lattiasermi

Narbutas Modus - akustinen pöytäsermi

Narbutas Top 530 - akustiset pöytäsermit

Paranna työympäristösi äänimaailmaa akustiikkatuotteilla

Laaja seinäke- ja sermivalikoima. Sermeillä ja seinäkkeillä on hyvä jakaa isompikin tila esimerkiksi toimiviksi työpisteiksi. Seinäkkeistä löytyy myös pyörillä kulkevia tilanjakajia.

Akustiset tuotteet pehmentävät tilan äänimaailmaa. Melullä yleisesti on haitallinen vaikutus hyvinvointiin, siksi erilaiset tilanjakajat, kuten sermit, seinäkkeet ja akustiikkapaneelit on suunniteltu vaimentamaan ääntä tehokkaasti.

Valikoimastamme löydät käytännölliset pöytäseinäkkeet, jotka voi sijoittaa mille tahansa työpöydälle sekä isompikokoiset, lattialla seisovat sermit ja tilanjakajat. Molemmat sermivaihtohdot vaimentavat tehokkaasti ääniä ja rauhoittavat toimistoa sekä työympäristöä.

Kauttamme saat monipuolisesti tilanjakajia, sermejä, seinäkkeitä ja pöytäseinäkkeitä useista eri materiaaleista eri väreissä.

© 2019 Oy Futra Ltd. Sivuston toteutus netON.fi.