satulatuolit

Hyväryhtinen asento satulatuolilla

Suomessa suunnitellut Futra Cowboy-satulatuolit sopivat useisiin käyttökohteisiin. Tehtaat, korjaamot sekä päiväkodit ja koulut ovat toimistojen ja liiketilojen lisäksi suosittuja kohteita. Saatavana mm. eri korkuisina, kysy meiltä myös lisävarusteista!

Kauttamme saat myös laadukkaat suomalaiset Salli satulatuolit, katso lisää.

Pop - ergojakkara

Cowboy - satulatuoli

Balanssi - ergotuoli

Cowboy Plus - satulatuoli

Cowboy Plus selkänoja

Satulatuoli-istuminen ja ergonomia

Satulatuolin istuma-asento on erilainen kuin perinteisissä tuoleissa. Cowboy-satulatuoleissa istujan lihakset ja elimistö pääsevät töihin. Uuteen istuma-asentoon totuttelussa voi mennä aikaa. Paikat saattavat aluksi kipeytyä, mutta se on normaalia. Futran edullisissa satulatuoleissa on kapealestinen istuin, joka sopii niin miehille kuin naisillekin.

Satulatuolissa istuminen

Satulatuolissa istutaan tavallisia tuoleja korkeammalla, näin selälle saadaan luonnollinen asento. Tärkeää on myös, että istut jalat tukevasti maassa, jotta kehosi paino jakautuu tasaisesti. Varo kuitenkin laskemasta tuoliasi liian alas, jotta ”ratsastava” asento säilyy.

Satulatuolin ergonomia

Oikein säädetty satulatuoli ohjaa selän automaattisesti hyväryhtiseen asentoon. Istuttaessa satulatuolissa vatsan ja reisien väliin muodostuu noin 130 asteen kulma. Tällainen asento vähentää painetta selän nikamaväleissä ja kipu helpottaa sekä nivelsairauksien riski pienenee.

© 2019 Oy Futra Ltd. Sivuston toteutus netON.fi.