salli satulatuolit

Laadukkaat suomalaiset satulatuolit

Meiltä löydät Salli Satulatuoleja ja erilaisia lisävarusteita, kuten pöytiä ja jalka- ja käsitukia eri ammattiryhmille: terveydenhuollon erikoistarpeisiin kuten esimerkiksi hammashuoltoon ja kirurgiaan, toimistoihin, koteihin, musiikkiteollisuuteen, kouluihin ja teollisuuteen.

Salli SwingFit - satulatuoli

Salli Swing - satulatuoli

Salli MultiAdjuster - satulatuoli

Salli Twin - satulatuoli

Salli Classic - satulatuoli

Salli Strong - satulatuoli

Salli Stainless - satulatuoli

Salli Expert - satulatuoli

Salli lisävarusteet

Salli-tuotteiden valinta

TUOLIT

Salli Satulatuoleja on saatavissa kaksiosaisilla, kummallekin sukupuolelle tarkoitetuilla istuimilla. Tavalliseen toimistokäyttöön suositellaan ensisijaisesti Swing- tai Twin-tuolia tai enemmän säätöjä sisältäviä MultiAdjusteria tai SwingFitiä. MultiAdjuster- ja SwingFit-tuoleissa on leveyssäädettävät istuimet ja MultiAdjuster-tuolissa myös kallistuskulmaa voi säätää.
 
Professional soveltuu puhdistamismahdollisuutensa vuoksi erityisen hyvin muun muuassa laboratoriokäyttöön, joko polyuretaanipäällysteisenä tai desinfioitavalla nahalla pääällystettynä. Lisäksi mallistostamme löytyy yksiosainen Classic, joka sopii naisille.
 
Tuolien korkeutta voi säätää helposti kaasujousella, joita löytyy kolmea eri pituutta. Alle 160-senttisille henkilöille suositellaan lyhyttä, 160–180-senttisille keskipitkää ja yli 185-senttisille pitkää kaasujousta. Mikäli tuoli tulee työpaikan yhteiseen käyttöön, suosittelemme valitsemaan keskipitkän kaasujousen, jolla lähes jokainen istuja voi säätää itselleen optimaalisimman työasennon. Kaasujousta on saatavissa mustana tai kromin värisenä.
 
Tuoli valmistetaan juuri sinun yksilöllisten toiveidesi mukaan. Vakiona kaikissa tuoleissa on alumiininen ristikko ja kaasujousi, joko mustana tai kromin värisenä sekä hyvin rullaavat, 65 milliä läpimitaltaan olevat pyörät. Eri käyttötarkoituksiin tarkoitetut verhoilumateriaalit takaavat tuolin monikäyttöisyyden, pitkäikäisyyden ja yksilöllisyyden. Tutustu verhoilu- ja värivaihtoehtoihin!

PÖYDÄT

Salli Satulatuolilla istutaan korkeammalla kuin tavallisella tuolilla, joten se vaatii kaverikseen sähköisesti korkeussäädettävän työpöydän, jotta selkä pysyy ryhdikkäänä. Sähköisesti säädettävän työpöydän korkeuden voi muuttaa useaan otteeseen päivän aikana kulloisenkin työtehtävän mukaan. On hyvin suositeltavaa, että välillä pöydän ääressä tehdään töitä seisten.

LISÄVARUSTEET

Salli-tuoteperheeseen kuuluu lukuisia lisävarusteita eri käyttäjäryhmille. Kyynärtuet ja Ergorest-käsituet soveltuvat terveydenhuollonalan tehtäviin kuten hammashuoltoon, kirurgiaan ja laboratoriotyöskentelyyn, joissa staattinen rasitus aiheuttaa yläraaja- ja niskaongelmia. Niska- ja hartiaseudun lihaksia kannattelevat tuet helpottavat työntekoa ja tekijä pääsee lähelle työnteon kohdetta.
 
Jalkatuet ja jalkatukirenkaat sopivat esimerkiksi kassatyöskentelyyn, jos työntekijä istuu niin korkealla, etteivät jalat saa lattiasta tukea. Satulatuoleihin on saatavissa myös palo- ja kosteussuojattu huppu. Valikoimasta löytyy myös erikoispyöriä ja -tassuja esimerkiksi kampaamoalan ja teollisuuden tarpeisiin.

© 2019 Oy Futra Ltd. Sivuston toteutus netON.fi.