projektit

Kalusteita työpisteisiin ja erilaisiin kohtaamistiloihin

Futra tarjoaa ratkaisuja kokonaisvaltaiseen toimisto- ja julkitilakalustamiseen - suunnittelusta asennukseen. Kalusteet monenlaisiin työtiloihin ja -ympäristöihin. Autamme sinua löytämään toimivat ratkaisut projektiisi, ettei sinun tarvitsee kahlata läpi laajoja tuotekuvastoja.

Internetsivuiltamme löydät murto-osan valikoimassamme olevista kalusteista ja tuotteista, ja jos haluat lisätietoa edustamiemme valmistajien muista tuotteista, suuntaa tästä tuotemerkkeihimme tai ota meihin yhteyttä.

 

Suomalaiset edustukset:

 

 

Ulkomaiset edustukset:

 

Toimistokalusteet

Futra tarjoaa ratkaisuja myös kokonaisvaltaiseen toimisto- ja julkitilakalustamiseen. Tuolien, pöytien, säilytyskalusteiden, tilanjakajien ja tarvikkeiden, tarkoitus on auttaa asiakkaitamme luomaan ympärilleen toimiva tilakokonaisuus. Vaikka nykyajan tekniikka antaa mahdollisuuden työskennellä miltei kaikkialla, uskomme, että upeita ideoita syntyy myös toimistoissa, siksi on tärkeää saada käyttöön myös mukava ja innostava työympäristö.

Tarjoamme toimistokalusteita ja sisustusratkaisuja kaikkiin tiloihin – työpisteisiin, avokonttoreihin, neuvotteluhuoneisiin, aula- ja vastaanottotiloihin, ruokailutiloihin ja kahviloihin.

Myymiemme useiden suomalaisten kalustemerkkien lisäksi tuomme maahan laadustaan tunnettuja ulkomaisia kalusteita toimisto- ja julkitilakäyttöön. Esimerkiksi Narbutas, Rovo, Interstuhl, Höganäs, Buzzispace, Infiniti, Softline ja Inclass ovat edustamiamme ulkomaisia tuotemerkkejä.

ERGONOMISET LAADUKKAAT TYÖTUOLIT JA SÄÄDETTÄVÄT PÖYDÄT

Mallistomme työtuoleissa istut mukavasti, kaikki ne on testattu standardien mukaan ja muotoiltu ergonomisesti. Monipuolisten säätöjen avulla saat helposti mukautettua työtuolisi juuri sinulle sopivaksi.
Mallistostamme löytyy erikokoisia tuoleja erilaisille käyttäjille ja erilaisiin tarpeisiin. Työtuolisarjoista on mahdollista valita yhteneväiset tuolit koko konttorille. Työtuoleihin on saatavana myös lisävarusteita, joilla saat tuolista juuri tarpeisiisi sopivan.

Ergonomiset säädettävät työpöydät tarjoavat mahdollisuuden työasentojen vaihtelulle. Korkeussäädettävän työpöydän avulla voit työskennellä välillä seisten ja välillä istuen. Vaihtelevat työskentelyasennot (istuminen, puoli-istuva asento ja seisominen) virkistävät, kohentavat työtehokkuutta ja auttavat niska, selkä ja hartia-alueiden ongelmissa. Pöydän korkeudensäätö on vaivatonta, ja näin aktiivinen ja ergonominen työskentely onnistuu helposti.

TOIMISTON MONIPUOLINEN JA TEHOKAS SÄILYTYS

Säilytyskalusteet ja kaapit ovat yhdisteltävissä erilaisiin sisustuksiin ja usein niitä käytetään myös toimisto- ja julkitilojen tai työpisteiden jakamiseen. Valittavanasi on useita eri materiaali- ja lisävarustevaihtoehtoja, joiden avulla on mahdollista rakentaa miellyttävä ja toimiva säilytysratkaisu. Saatavana on laatikostoja, lipastoja, hyllyjä ja kaappeja.

Säilyttimen taustan voi varustaa tussitaululla tai vaikka akustiikkalevyllä ja näin vaikuttaa tilan äänimaailmaan.

LEPOTUOLIT, SOHVAT JA ISTUINRYHMÄT

Kestävät asiakastuolit ja vierastuolit käyvät moniin eri käyttötarkoituksiin. Jos tarvitset tuoleja lyhyitä palavereita silmällä pitäen, voit valita tuolisi pitkälti ulkonäön perusteella, mutta taas pitkiä neuvotteluita varten tarvittavien tuolien ergonomian on oltava kunnossa. Edustamiemme tuotemerkkien laadukkaiden neuvottelutuolien monipuolinen säädettävyys mahdollistaa aktiivisen istumisen.

Lepotuolit ja sohvakalusteet sopivat toimistoon mainioiksi lepopaikoiksi ja toimivat usein myös idearikkaiden keskutelujen virittäjinä. Vastaanottotiloissa rahit, sohvat ja nojatuolit toivottavat tervetulleeksi sekä antavat miellyttävän ensivaikutelman.

NEUVOTTELUTILAT, OPETUSTILAT JA TAUKOTILAT

Neuvottelutilojen kalusteet koostuvat neuvottelupöydistä sekä neuvottelutuoleista lisävarusteineen. Neuvottelupöytämme mukautuvat sujuvasti erilaisiin tarpeisiin ja olosuhteisiin. On saatavana niin isoja kuin pieniä, monikäyttöisiä pöytiä ja yhdisteltäviä moduulipöytiä luentoja ja seminaareja varten.

Luentopöytä käy kätevästi pöydäksi opetustiloihin. Se soveltuu käytettäväksi luokkatilassa ja muissa yhteyksissä. Opetusympäristöissä luentopöytä tukee toiminnallisuudella ja monipuolisuudella oppimistilannetta. Luentopöytiä käytetään yleisesti myös yritysten koulutustiloissa.

Yritysten taukotiloihin soveltuvat kahvipöydät ja sohvapöydät löytyvät myös valikoimistamme.

TOIMISTON LISÄVARUSTEET JA AKUSTIIKKA

Akustiset tuotteet pehmentävät tilan äänimaailmaa. Melullä yleisesti on haitallinen vaikutus hyvinvointiin, siksi erilaiset tilanjakajat, kuten sermit, seinäkkeet ja akustiikkapaneelit on suunniteltu vaimentamaan ääntä tehokkaasti.
Valikoimastamme löydät käytännölliset pöytäseinäkkeet, jotka voi sijoittaa mille tahansa työpöydälle sekä isompikokoiset, lattialla seisovat sermit ja tilanjakajat. Molemmat sermivaihtohdot vaimentavat tehokkaasti ääniä ja rauhoittavat toimistoa sekä työympäristöä.

Tasoille ja pöytäpinnoilla kertyy usein paljon erilaista tavaraa, joille on hyvä löytyä omat säilytyspaikkansa. Kauttamme saatavat toimiston lisävarusteet tarjoavat monipuolisesti erilaisia hyllyjä ja säilytyslaatikoita, joiden avulla pidät pöytäsi siistimpänä ja järjestyksessä. Lisävarusteissa on ratkaisuja myös johtojen hallintaan.

SENIORIKALUSTEET JA HOIVAKALUSTEET

Senioreiden tarpeisiin sopivat kalusteet ja hoivatiloissa käytettävät kestävät kalusteet. Ikääntyessä ihmisten kalusteiden käyttö ja tarve muuttuvat. Tarjoamme laadukkaat ja ekologiset kotimaiset Kiteen Huonekalutehtaan kalusteet.

MONIPUOLISTA TOIMITILAKALUSTEPALVELUA

Monitilatoimistot valtaavat nyt yritysten toimitiloja. Monipuolisesti rakennetut uudistetut toimistotilakokonaisuudet toteutamme yhteistyössä sisustussuunnittelijoiden ja sisustusarkkitehtien kanssa. Kuljetamme kalusteet toimitilakohteeseen ja asennamme kaiken käyttökuntoon ja paikoilleen.

Sopivat hyvät toimistokalusteet Futralta: ergonomiset työtuolit, toimistotuolit, säädettävät hyvät työpöydät ja sähköpöydät, säilytyskalusteet ja seinäkkeet, sermit sekä muunneltavat akustiikkaratkaisut. Toimistokalusteet kokous- ja koulutustiloihin: neuvottelupöydät, puutuolit, neuvottelu- ja asiakastuolit, luentopöydät, koulutuspöydät, sohvat ja lepotuolit sekä kahvipöydät. Aula- ja vastaanottotilojen kalusteet: sohvat ja lepotuolit, tuolit ja kahvipöydät. Ravintola- ja kahvilakalusteet: tuolit, pöydät ja kahvipöydät.

Kauttamme saat myös mittojen mukaan Suomessa valmistetut kalusteet.

© 2019 Oy Futra Ltd. Sivuston toteutus netON.fi.