muut tuotteet

Tähtää hyvään työergonomiaan

Kauttamme saat myös erilaiset toimiston lisävarusteet sekä työpisteen ergonomiaa parantavat tarvikkeet. Tuotteet ovat työterveysalan ammattilaisten suosittelemia.

Ergo Easy - seisontamatto

Ergo K - seisontamatto

Ava - jalkatuki

Gymba - aktiivilauta

Ergo S - seisontamatto

Steppie - aktiivilauta

Seisomatyö ja ergonomia

Liikkumaton työasento voi aiheuttaa tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä staattista lihasrasitusta, joka haittaa verenkiertoa ja aiheuttaa lihasten väsymistä. Vaimentavat työpistematot ja tasapainolaudat lisäävät ergonomiaa seisomatyöpisteessä, ennaltaehkäisevät seisomisen aiheuttamia rasituksia ja vähentävät näin mahdollisten sairaslomien tarvetta.

Pehmeän maton päällä jalat eivät väsy niin helposti. Seisontamatto parantaa myös tasapainoa ja vaikuttaa näin keskivartalon syviin lihaksiin. Työpistematot soveltuvat esimerkiksi asiakaspalvelupisteisiin, kassatyöskentelyyn, pakkauspisteisiin, kaikkialle, missä työn tekeminen vaatii seisomista.

Ergonominen matto on helppo ja hyvä tapa lisätä työmukavuutta ja -motivaatiota, sillä oikein valittu työpistematto vähentää seisomatyöstä aiheutuvaa fyysistä rasitusta. Siksi seisontamattoja on lukuisia erilaisia. Toimistotiloissa käytettävät työpistematot ovat usein erilaisia kuin teollisuustöissä tarvittavat työpistematot.

© 2019 Oy Futra Ltd. Sivuston toteutus netON.fi.