blogi

Sähköpöytä ei toimi

14.12.2018 15:20

Mitä teet, kun sähköpöytä ei yllättäen lähdekään nappia painamalla liikkumaan.

Varmista, että kaikki johdot ovat kunnolla kiinni, tarkasta kaikki liitokset huolellisesti. Tarkastettuasi johdot eikä pöytä senkään jälkeen lähde liikkumaan, sinun tulisi resetoida/nollata pöytä.

Sähkösäätöisen pöydän resetointi on tehtävä aina ennen käyttöönottoa ja tarvittaessa häiriötilanteessa. Poista pöydällä olevat irtotavarat ennen resetointia, sillä jos joku jalkapilareista ei toimi, se voi aiheuttaa pöydän kallistumisen resetoinnin aikana.

Eri valmistajien sähköjalkarungoissa/-pöydissä on muutamia erilaisia resetointitapoja. Jos haluat varmistaa nollausohjeet tai epäröit ongelmatilanteessa, niin kannattaa tarkistaa sähköjalkarungon valmistaja rungossa ja ohjausyksikössä olevista tarroista. Sen jälkeen ota yhteyttä pöydän myyjään/valmistajaan ja kerro ongelmastasi sekä sähkörungon tiedot, jolloin oikeanlainen apu löytyy nopeiten.

Tässä yleisin sähköpöytien resetointitapa:

Pidä pohjassa ohjaimen/näppäimien ’alas’-nappia kunnes pöytä on alimmassa asennossaan. Pöytä pysähtyy, pidä nappi pohjassa vielä noin 4-5 sekuntia, jonka jälkeen pöytä nytkähtää. Resetointi on suoritettu, ja jos pöytä lähtee toimimaan normaalisti kaikki on kunnossa.

© 2019 Oy Futra Ltd. Sivuston toteutus netON.fi.